SEN Bedrijvenuurtje

Van 15 tot en met 19 augustus wordt dit jaar het SEN Zomerfeest 2023 gehouden met op vrijdagmiddag het niet meer uit het feestprogramma weg te denken Bedrijvenuurtje. Ieder jaar doen er weer meer ondernemingen aan mee. In een ongedwongen sfeer samen met andere bedrijven en instellingen uit Neede en omstreken een hapje en een drankje nuttigen is uitgegroeid tot een van de succesnummers van het SEN Zomerfeest. De middag zal wederom muzikaal worden omlijst door DJ Jordy!

Het Bedrijvenuurtje vindt plaats op vrijdag 18 augustus van 16.00 uur tot 20.00 uur. U kunt voor deze gelegenheid gebruik maken van speciale groene consumptiemunten tegen een gereduceerd tarief. Deze munten zijn ieder jaar uitsluitend te gebruiken tijdens het Bedrijvenuurtje. Daarnaast zijn ze ook de gehele feestweek te gebruiken bij onze cateraar.

De munten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar tegen het speciale tarief van € 2,50 per munt. De munten zijn te bestellen via de webshop. Let op: de webshop sluit op vrijdag 18 augustus om 12:00 uur! Uiteraard zijn de normale blauwe SEN-munten tijdens het Bedrijvenuurtje ook te gebruiken en te koop (€ 2,75 per stuk).

De bestelde munten kunnen worden afgehaald bij de kassa op het feestterrein op vrijdagmiddag 18 augustus vanaf 14.30 uur. U kunt uw munten alleen ophalen op vertoon van uw webshop bestelling. Vergeet dit formulier dus niet mee te nemen bij het ophalen van uw munten!

Wij hopen u en uw medewerkers op vrijdagmiddag 18 augustus op ons feestterrein te mogen begroeten!

Let op: de webshop voor het bedrijvenuurtje is gesloten. Er kunnen voor dit jaar geen speciale groene consumptiemunten meer worden gekocht. Uiteraard zijn de normale blauwe SEN-munten tijdens het Bedrijvenuurtje ook te gebruiken en te koop (€ 2,75 per stuk).

De digitale muntenkassa is mede-mogelijk gemaakt door Digitalie