Donderdag 22 augustus 2019

(Ouderen)middag

Voor de derde keer organiseren we in samenwerking met de Nationale Jammarkt deze gezellige middag. Met muziek en Jamtafel. Vanaf 13:30 uur is iedereen welkom in de feesttent en de entree is gratis.

De Moodchers tribute band zal deze middag zorgen voor de muzikale omlijsting. Het programma begint om 14:00 uur.

Tijdens en na de optredens is de kersverse Jamkoning(in) van Neede aanwezig. Zij schuift graag bij u aan tijdens de geheel verzorgde gratis maaltijd met heerlijke broodjes jam.

De gezamenlijke Jamtafel kan ook dit jaar weer worden gedekt en worden voorzien van belegde broodjes dankzij vrijwilligers. Zij gaan op de Nationale Jammarkt langs bij de standhouders om fruitig & zomers beleg voor de middagmaaltijd in te zamelen.

Gratis vervoer nodig? Bel dan de Vlearmoesbus: 06 57 326 873.

Koepel-Knoepel Playbackshow!

Welke groep gaat er in 2019 met de Koepel-Knoepel Trofee vandoor? Deze strijd begint met een spetterende en professionele playbackshow. En als van ouds zal dit van ongekend hoog niveau zijn. Deze show mag je niet missen!

Dit jaar doen maar liefst 8 teams mee! Begonnen wordt om 19.30 uur. Komt op tijd. Hier wil je niets van missen. Aan de jury weer de lastige taak om de verschillende acts te beoordelen.