Donderdag 18 augustus 2022

Donderdag middag 18 augustus

In samenwerking met de Jammarkt organiseren we dit jaar weer speciaal voor de ouderen onder ons een middag vol vermaak in de SEN feesttent. Met dit jaar op het programma: Gert Ekkelboom.
???? ???? ?????????
Zoals het spreekwoord zegt; de appel valt niet ver van de boom, is het in dit geval: de ekkel valt niet ver van de boom!
Gert Ekkelboom Jr., is beroepsmuzikant en opgegroeid in een gezin waar de muziek centraal in de opvoeding stond.
Zijn ‘One Man Show’ bevat alle genres. Van schlagers, walsen, tango en veleta tot liedjes uit de streek en bekende kneiters. Kortom, voor elke generatie wat wils!
➡️ Bij deze middag op ????????? ?? ???????? hoort uiteraard ook de Jamtafel, een gratis Jam brunch met koffie en thee, aangeboden door de Nationale Jammarkt Neede, SEN76 en diverse ondernemers. Uiteraard is de kersverse Jamkoningin ook aanwezig!

Donderdag avond 18 augustus

???????????? ?????? ??????? ????????????
Langzaam kwamen de vragen: Gaat de playbackshow wel door dit jaar? En we hebben het verlossende antwoord voor je en dat is JA!
Want donderdagavond 18 augustus staat als vanouds de Koepel Knoepel Playbackshow op het programma en breekt de strijd weer los tussen de groepen.
Echter zal dit wel de allerlaatste keer worden dat we deze avond gaan organiseren. Na 35 jaar traditie en 2 jaar coronacrisis tussendoor, merkten we dat er steeds minder animo was. Helaas… een tijdperk stopt hier.
Maar wat hebben we genoten de afgelopen 35 jaar! Wat ooit klein begon op de zaterdagmiddag als onderdeel van de Koepel Knoepel spelen, groeide uit tot een playbackshow van hoge kwaliteit. En wat heeft iedereen die ooit heeft deelgenomen prachtige creaties en prestaties neergezet.
Dank jullie wel hiervoor.
Waarom we dit besluit nu al nemen is niet zonder reden. Om voor volgend jaar alsnog een fantastische donderdagavond te kunnen organiseren, met een goed gevuld programma, kiezen wij ervoor om bij voorbaat al te besluiten dat dit de laatste keer gaat zijn. Zo kunnen we deze avond de tijd en moeite geven die het verdient. Wij hopen dat velen er ?????????????? ?? ???????? bij zullen zijn om op deze aller, echt, allerlaatste playbackavond de groepen nog éénmaal te zien knallen. Dit laten we niet zomaar voorbijgaan!
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.
Iedereen nogmaals bedankt!
⏰Tent om 19:30 uur open – 20:00 uur start playbackshow.