Overige programma onderdelen

Fietspuzzeltocht

Al vele jaren wordt er voor elke SEN-week een fietspuzzeltocht gemaakt, zo ook in 2022. Klik hier voor de puzzeltocht van 2022. 

Al vele jaren wordt er voor elke SEN-week een fietspuzzeltocht gemaakt, zo ook in 2022. De puzzeltochten zijn gratis te verkrijgen bij Tabakorie Rona , Oudestraat 6.

De route voert langs mooie plekken, die zelfs voor ervaren fietsers nog onbekend terrein zijn. De gehele route is ca. 48 km. Onderweg af te korten tot ca. 40 km. Onderweg kunnen deelnemers de vragen beantwoorden en noteren. De antwoorden kunnen ingeleverd worden naast de feesttent aan de Marktstraat, in de melkbus. Na de zomerfeesten kunnen de antwoorden ook nog tot 1 oktober worden ingeleverd bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6. Na 1 oktober worden de prijswinnaars bekend gemaakt. De organisatie stelt drie prijzen beschikbaar.

 

?? ???’?? ?? ??? ?????

?? ???’?? ?? ??? ????? ?????
Vanaf deze week vind je de SEN en JAM krant bij je in de bus! Ook is het mogelijk deze krant online te bekijken. Hierin staan allemaal leuke interviews, weetjes, foto’s en natuurlijk ons programma!
Deze prachtige krant, in samenwerking met de Nationale Jammarkt Neede, is mede mogelijk gemaakt door Mijnen Media en alle (lokale) adverteerders. BEDANKT!?
➡️ Lees de krant hier online: www.mijnen.nl/senfeesten2022

Kermis (dinsdag t/m zaterdag)

De SEN is een feest voor iedereen, dus ook voor alle kinderen! Zo is er de hele week kermis met tal van leuke attracties, oliebollen, suikerspinnen en spelletjes. En op zaterdagmorgen is er natuurlijk weer de vertrouwde kinderrommelmarkt met ’s middags een geweldig speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Al met al gekkigheid genoeg dus!

Natuurlijk is er dit jaar ook weer een kermis tijdens de SEN-feesten. De openingstijden van de kermis staan hieronder. Tot SENS!

Openingstijden kermis
Woensdag: 12.00 – 00.00 uur
Donderdag: 14.00 – 00.00 uur
Vrijdag: 13.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 00.00 uur

 

FietSENstalling

Ook dit jaar is er weer een fietsenstalling. Door veranderde omstandigheden is deze dit keer helaas niet bewaakt. De onbewaakte fietsenstalling bevindt zich bij de sporthal aan de Oranjelaan. We hopen volgend jaar weer een bewaakte fietSENstalling te hebben.