Overige programma onderdelen

Fietspuzzeltocht

Al vele jaren wordt er voor elke SEN-week een fietspuzzeltocht gemaakt, zo ook in 2019. Klik hier voor de puzzeltocht van 2019.

De fietspuzzeltocht is ook weer gratis te verkrijgen bij Tabakorie Rona (Oudestraat 6) en het kantoor van de VVV.

De route voert langs mooie plekken, die zelfs voor ervaren fietsers nog onbekend terrein zijn. Onderweg kunnen deelnemers de vragen beantwoorden en noteren. De antwoorden kunnen ingeleverd worden naast de feesttent aan de Marktstraat, in de melkbus. Tot 1 oktober kunnen de antwoorden ook nog worden ingeleverd bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6. De organisatie stelt drie prijzen beschikbaar. Na 1 oktober worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Kermis (woensdag t/m zaterdag)

De SEN is een feest voor iedereen, dus ook voor alle kinderen! Zo is er de hele week kermis met tal van leuke attracties, oliebollen, suikerspinnen en spelletjes. En op zaterdagmorgen is er natuurlijk weer de vertrouwde kinderrommelmarkt met ’s middags een geweldig speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Al met al gekkigheid genoeg dus!

Natuurlijk is er dit jaar ook weer een kermis tijdens de SEN-feesten. De openingstijden van de kermis staan hieronder. Tot SENS!

Openingstijden kermis
Woensdag: 12.00 – 00.00 uur
Donderdag: 14.00 – 00.00 uur
Vrijdag: 13.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 00.00 uur

 

FietSENstalling

Er is weer een bewaakte fietSENstalling, 100 meter naast de feesttent. De openingstijden zijn vanaf 16.00 uur op vrijdag (bedrijvenuurtje), de rest van de feestdagen een half uur voordat de tent opengaat. De fietsenstalling is tot 1,5 uur na sluitingstijd geopend. Met dit jaar wederom een meerdagenkaart voor de hele week. 1 keer je fiets labelen en vervolgens de hele week voorrang en gelijk naar de feesttent. Geen wachtrij of gezoek meer naar een euro voor deze meerdagen-VIPs!