Vrijdag 19 augustus 2022

Vrijdag middag 19 augustus

Op vrijdagmiddag ๐Ÿญ๐Ÿต ๐—ฎ๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€ staat het ๐—•๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜๐—ท๐—ฒ van de ๐—ฆ๐—˜๐—ก’๐Ÿณ๐Ÿฒ weer gepland. Dit evenement wordt met het jaar groter en gezelliger! Laten we hopen dat de weergoden net zoals in 2017, 2018 en 2019 wederom voor dorstig weer zorgen!
We starten op de vrijdagmiddag vanaf ๐Ÿญ๐Ÿฒ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ. DJ Jordy zal het muzikale programma verzorgen.
ย 
๐— ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ
Ondernemers kunnen vanaf 4 juli 10:00 de munten aanvragen voor het bedrijvenuurtje via deze link. Meer informatie over het bedrijvenuurtje 2022 vind je op onze website.

Vrijdag avond 19 augustus

๐—Ÿ๐—ฎ ๐—™๐˜‚๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ brengt een geweldige sfeer op het podium en zorgt keer op keer voor een knallend feest. Hij heeft de ‘feel good factor’ al over zijn shows beschreven, door zijn unieke stijl en orginele sound, Zijn z’n shows ongeรซvenaard en de energie spat er af.
๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜†๐˜€๐—พ๐˜‚๐—ฎdย een Nederlandse energieke en veelgevraagde muzikale sensatie. Ze zijn sinds 2006 verantwoordelijk voor nationale en internationale releases zoals ‘wat wil je doen’ en ‘rampeneren. Daarmee drukken ze hun stempel met hun singles en remixes op labels als Spinnin Records / Rebel Yard, Universal / TopNotch en Mad Decent en Dim Mak. Hiermee hebben ze zichzelf in Nederland op de kaart gezet en zetten de tent op z’n kop.

๐Ÿฑ๐Ÿฏ๐Ÿด ๐——๐—’๐—ฆ ๐—ข๐—ป ๐—ง๐—ผ๐˜‚๐—ฟ

Net zoals voorgaande jaren maakt 538 DJโ€™S ON TOUR de avond compleet. Radiostation 538 is al jaren de populairste jongerenzender van Nederland. Uiteraard zullen in de feesttent de lasers, confetti kanonnen en CO2 shooters niet ontbreken.

Kaarten voor vrijdag avond zijn verkrijgbaar bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6 Neede.