Vrijdag 24 augustus 2018

Bedrijvenuurtje

Iedereen in Neede is onderhand wel bekend met dit fenomeen op de vrijdag. Het is een middag die niet meer weg te denken is en waar menig bedrijf zijn zomerborrel komt drinken. Ieder jaar drukker en gezelliger. En natuurlijk is ook DJ Jordy weer van de partij om de stemming er nog meer in te krijgen.

Ondernemers kunnen zoals gewoonlijk tegen een speciaal, gereduceerd tarief consumptiemunten bestellen op onze website. Op de dag zelf kunnen de munten tussen 14.00 en 16.30 uur worden afgehaald bij de muntenkassa in de feesttent. Het bedrijvenuurtje begint om 16.00 uur

The Beat of Friday Night

De vrijdagavond is dé avond voor de jeugd. Dit keer staat een grote naam uit de rappersscene op het podium: JEBROER.

De afgelopen jaren timmerde de Nederlandse rapper JEBROER al behoorlijk aan de weg, maar zijn echte doorbraak beleefde hij afgelopen jaar met zijn mega hit ‘Kind van de duivel’. Zijn grote succesnummer is op YouTube al meer dan 25 miljoen (!) keer bekeken.

Daarnaast nog 538 DJ’s On Tour. De leukste DJ’s van het nummer 1-radiostation van Nederland maken er met de vetste beats en de dikste show een onvergetelijk feest van!

Aangevuld met lasershows, special effects, confettikanonnen en natuurlijk een fantastisch bruisend publiek belooft dit weer een unieke avond te worden. De zaal gaat open om 21:00 uur.

Kaarten voor deze avond kosten 10 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de kassa. Waarschuwing: de afgelopen jaren was de vrijdagavond vooraf al uitverkocht, dus wees er op tijd bij. In de voorverkoop krijg je er ook nog een gratis consumptiemunt bij! Het verkoopadres is Tabakorie Rona, Oudestraat 6 in Neede.