Vrijdag 23 augustus 2019

Bedrijvenuurtje

Iedereen in Neede is onderhand wel bekend met dit fenomeen op de vrijdag. Het is een middag die niet meer weg te denken is en waar menig bedrijf zijn zomerborrel komt drinken.

Ieder jaar doen er weer meer ondernemingen aan mee. In een ongedwongen sfeer samen met andere bedrijven en instellingen uit Neede en omstreken een hapje en een drankje nuttigen is uitgegroeid tot een van de succesnummers van het SEN Zomerfeest.

En natuurlijk is ook DJ Jordy weer van de partij om de stemming er nog meer in te krijgen. Dit jaar aangevuld met een gastoptreden van Party Kryner!

Het bedrijvenuurtje vindt plaats van 16.00 uur tot 20.00 uur. U kunt voor deze gelegenheid gebruik maken van speciale consumptiemunten tegen een gereduceerd tarief.

Klik hier voor meer informatie of om munten te bestellen.

Kris Kross Amsterdam, Beatcrooks en 538 DJ’S ON TOUR!

Het begon allemaal op feestjes in hun vaders discotheek. Nu hebben ze megahits en reizen ze de hele wereld over. Begin dit jaar bereikten ze een indrukwekkende mijlpaal van maar liefst 1 miljard streams. Ze hebben wereldhits als Sex en Whenever op hun naam staan. Met Maan en Bizzey scoorden ze een nummer 1 hit met “Hij is van mij”. Kris Kross Amsterdam is de naam van het populaire DJ trio en ze staan op vrijdagavond 23 augustus in de feesttent van het zomerfeest in Neede.

Beatcrooks

Niet alleen Kris Kross Amsterdam komt naar Neede maar ook de Beatcrooks. Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1 en Dauwpop vliegen ze overal “uut de bochte”! Hun Happy Høken remix “Annie uut de bochte” is ongekend populair. Samen met hun LED robot en pompende beats zorgen zij voor een groot feest.

538 DJ’S ON TOUR

Net zoals vorig jaar maakt 538 DJ’S ON TOUR de avond compleet. Radiostation 538 is al jaren de populairste jongerenzender van Nederland. Uiteraard zullen in de feesttent de lasers, confetti kanonnen en CO2 shooters niet ontbreken.

Entree

Kaarten kunnen vanaf 2 juli in de voorverkoop worden gekocht bij Taborie Rona in Neede. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10 en aan de kassa (indien niet uitverkocht) € 12. Voorkom teleurstelling en koop alvast een kaart in de voorverkoop.