Woensdag 21 augustus 2019

Oldtimerrit

Een fantastische happening voor deelnemers en autoliefhebbers bij de feesttent en natuurlijk een mooie rondrit door de regio die begint en eindigt bij de feesttent. Ook dit jaar weer tijdens de rit een broodje kroket voor alle deelnemers aangeboden door Albert Heijn Neede, Elite en SmullGrill.

Bij de start gaan de klassieke voertuigen in een defilé langs de tribunes en er zijn diverse gezellige zitjes gecreëerd op het koepelterrein. De rit vindt plaats tijdens de zomerfeesten op woensdag 21 augustus 2019. Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 17.30 uur. De kosten zijn 5 euro. Start de motoren!

Guilty Pleasure Disco Show

Het begon in 2016 met de viering van het 40-jarig jubileum van de SEN, toen we ‘back to the old days’ gingen en een avond vol nostalgie beleefden. Die avond kreeg afgelopen jaren een vervolg met groot succes. Er was dit jaar dus geen twijfel mogelijk. Er komt weer een Guilty Pleasure Disco Show!

Met een verlichte discovloer en spiegelbollen. En ook weer met onze “nostalgische” midden bar. De sfeer ademt een en al jaren 70 en 80, oftewel D.I.S.C.O., met retro meubels, ouderwetse lampjes en ook verdere aankleding ‘van toen’. Old school dus!

De grote schermen met de videoclips zullen ook niet ontbreken en natuurlijk komen naast de lekker dansbare classics uit de 70’s, 80’s en 90’s ook jouw eigen guilty pleasures voorbij. 

Ook Disco Johnny is weer van de partij. Hij heeft zijn mooiste outfit weer bij elkaar gezocht, gaat proberen de mensen zo veel mogelijk op de dansvloer te krijgen. Hij krijgt bovendien gezelschap van een fotograaf. Samen met de aanwezige photobooth is er dus genoeg kans om je in je disco-outfit te laten vereeuwigen. De tent gaat open om 20.30 uur en de toegang is gratis.