Woensdag 22 augustus 2018

Oldtimerrit

Zoals ieder jaar ook deze woensdag weer de oldtimerrit. Voor de 15e keer al weer.
De oldtimerrit begint en eindigt bij de feesttent aan de Oranjelaan. Er is weer een prachtige tocht door de regio uitgezet. De klassieke auto’s (of andere klassieke voertuigen zoals motors, trekkers en bromfietsen) gaan in een defilé langs de tribunes en er zijn diverse gezellige zitjes gecreëerd op het koepelterrein.

De oldtimerrit wordt voorafgegaan door een optreden van muziekkorps Crescendo. De eerste klassieke voertuigen vertrekken om 18.30 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 17.30 uur. De kosten zijn 5 euro en daarvoor krijgen de deelnemers twee consumptiemunten, een rallybord en een warme hap onderweg. Het broodje kroket wordt zoals gebruikelijk geheel gratis aangeboden door cafetaria de Smul-Grill, bakkerij Stroet en Elite.

Guilty Pleasure Disco Show

Het begon in 2016 met de viering van het 40-jarig jubileum van de SEN, toen we ‘back to the old days’ gingen en een avond vol nostalgie beleefden. Die avond kreeg vorig jaar een vervolg en werd een groot succes. Er was dit jaar dus geen twijfel mogelijk. Er komt weer een Guilty Pleasure Disco Show. Met een verlichte discovloer en spiegelbollen. En ook weer met onze “nostalgische” midden bar. De sfeer ademt een en al jaren 70 en 80, oftewel D.I.S.C.O., met retro meubels, ouderwetse lampjes en ook verdere aankleding ‘van toen’. Old school dus!

De grote schermen met de videoclips zullen ook niet ontbreken en natuurlijk komen naast de lekker dansbare classics uit de 70’s, 80’s en 90’s ook jouw eigen guilty pleasures voorbij. Ook Disco Johnny is weer van de partij. Hij heeft zijn mooiste outfit weer bij elkaar gezocht, gaat proberen de mensen zo veel mogelijk op de dansvloer te krijgen. Hij krijgt bovendien gezelschap van een fotograaf. Samen met de aanwezige photobooth is er dus genoeg kans om je in je disco-outfit te laten vereeuwigen. De tent gaat open om 21.00 uur, de toegang is gratis.