Woensdag 17 augustus 2022

Woensdag middag 17 augustus

Wat is er nou mooier dan om vol trots met jouw oldtimer door de straten van Neede en omstreken te toeren? Nou, voor de echte liefhebbers dus niets!

Daarom organiseren we ook dit jaar op ๐˜„๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿญ๐Ÿณ ๐—ฎ๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€ weer de welbekende Oldtimerrit tijdens de SEN-feesten!
Op de woensdag vanaf 17:00 uur kan iedereen zich inschrijven en verzamelen we bij de koepel om vervolgens vanaf 18:30 uur te vertrekken op een toertocht.
De deelnemers vertrekken via Oranjelaan, Meijersweg, Rozenkamp, Haaksbergseweg, Magnoliastraat, Industrieweg en rijden Neede weer binnen via Borculoseweg, Oudestraat, Nieuwstraat.
โžก๏ธ Met muziek, live commentatoren en een drankje rijden we de avond in. De oldtimerrit wordt officieel geopend door de kersverse jamkoningin, onder muzikale begeleiding van Crescendo. Tot dan!

Woensdag avond 17 augustus

Whitney Housten met โ€˜I wanna dance with somebodyโ€™, George Michael met โ€˜Faithโ€™ of Rick James met ‘Superfreak’! Je hoort de gouden hits uit de jaren โ€˜80 allemaal voorbij komen tijdens de ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—น๐˜๐˜† ๐—ฃ๐—น๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐˜€๐—ต๐—ผ๐˜„ van de SEN’76.ย 
Met wie dans jij ๐˜„๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿญ๐Ÿณ ๐—ฎ๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€ op de meest klassieke disco hits van vroeger? Tag je danspartner hieronder!ย 
Entree voor deze avond is ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€.