Zaterdag 24 augustus 2019

Kinderrommelmarkt

Zaterdag kunnen de kinderen weer vroeg op voor de jaarlijkse rommelmarkt. Tussen 9.00 en 12.00 uur kun je op de straten rondom het feestterrein je winkeltje openen en spullen verkopen voor een aardig zakcentje.

SEN FM (97.5 MHz) en grootste terras van Neede

De muzikale omlijsting op de zaterdagmiddag komt van ‘piratenzender’ SEN FM. De legale piraat gaat dit jaar op de zomerse toer en kiest voor louter zonnige hits.

SEN FM is live te beluisteren op het koepelterrein tussen 06:00 en 21:00 uur. Kom genieten van de spelen en de zomerse muziek op het grote buitenterras rondom de feesttent.

Koepel Knoepel Spelen

Op zaterdagmiddag gaat de strijd verder om 14:30 uur met de Koepel-Knoepelspelen. Na de play backshow van donderdag nemen de groepen het vandaag opnieuw tegen elkaar op. De scores van de play backshow en de spelen worden bij elkaar opgeteld. Er kan nog van alles gebeuren. Komt dat zien: wie wint de Koepel-Knoepel Trofee???

Slotavond met Session, Henk Dissel en Silent Disco!

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL!

De bezetting bestaat uit 3 vocalisten (zanger en 2 zangeressen), een 6 koppige band inclusief blazers. Hiermee kan de band keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten.

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest! – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is!

Henk Dissel

Als speciale gastartiest deze avond Henk Dissel! Henks stijgende bekendheid en podiumtalent kun je niet ontgaan zijn.

Zijn hits ‘Dansen’, ‘Een bom’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.

Zijn succes betekent één ding: Henk Dissel is hier om te blijven! Ook deze avond zal hij met zijn optreden de tent laten bruisen met zijn Nederlandstalige hits.

Silent Disco

Naast het bruisende feest in de tent is er dit jaar wederom de silent disco onder de luifel.

Entree

Deze avond is gratis toegankelijk!