Zaterdag 25 augustus 2018

Kinderrommelmarkt

Zaterdag kunnen de kinderen weer vroeg op voor de jaarlijkse rommelmarkt. Tussen 9.00 en 12.00 uur kun je op de straten rondom het feestterrein je winkeltje openen en spullen verkopen voor een aardig zakcentje.

Indoor speelparadijs

De tent wordt op zaterdag omgetoverd tot een indoor speelparadijs. Vanaf 13:300 kunnen kinderen zich de hele middag uitleven in het ballenbad, op verschillende springkussens en op de Hillrunning Base Jump: klim en ren omhoog, ontwijk alle obstakels en spring in een vrije val op het valkussen. De schuin omhoog lopende (opblaasbare) stormbaan met hindernissen zorgt voor een flinke uitdaging en een optimale beleving, want de obstakels ‘ball bumps’, ‘spyderweb’ en de ‘brievenbus’ moeten overwonnen worden. Als dat gelukt is, wacht een vrije val in het valkussen. Bij de sprong van de hindernisbaan zal iedere deelnemer de adrenaline voelen stijgen! Ook is er een reuzenglijbaal.

Voor de allerkleinsten is er een ballenbad en een vrolijk juniorspringkussen. Daarnaast is er een mogelijkheid om je te laten schminken. Buiten de feesttent wordt ook nog een grote zandbak neergezet.

SEN FM (97.5 MHz) en grootste terras van Neede

De muzikale omlijsting op de zaterdagmiddag komt van ‘piratenzender’ SEN FM. De legale piraat gaat dit jaar op de zomerse toer en kiest voor louter zonnige hits. SEN FM is live te beluisteren op het koepelterrein tussen 06:00 en 21:00 uur. Kom genieten van de spelen en de zomerse muziek op het grote buitenterras rondom de feesttent.

Koepel Knoepel Spelen

Op zaterdagmiddag gaat de strijd verder om 14:30 uur met de Koepel-Knoepelspelen. Na de play backshow van donderdag nemen de groepen het vandaag opnieuw tegen elkaar op. De scores van de play backshow en de spelen worden bij elkaar opgeteld. Er kan nog van alles gebeuren. Komt dat zien: wie wint de Koepel-Knoepel Trofee???

Slotavond met Boomerang, Ronnie Ruysdael en Silent Disco

De slotavond van de SEN Zomerfeesten zal niet onopgemerkt voorbijgaan. In de SEN-tent bouwen we een feestje met twee absolute top acts. De band Boomerang is uitgeroepen tot de beste coverband van Nederland. Boomerang bestaat uit jonge, gedreven performers met onder andere een creatieve DJ, een geweldige zanger, een prachtige zangeres, grote video wall, blazerssectie, een professionele, spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en een strakke podiumopstelling met de nieuwste technieken.

Daarnaast ook nog ‘de koning van de polonaise’ Ronnie Ruysdael.  Met zijn glimmende outfit en voorzien van bakkebaarden en gouden tanden zingt hij zowel nieuw werk als gouden Sjonnies-klassiekers: Dans je de hele nacht met mij, Roos in je blonde haren, de Bostella en Zwemmen zonder slip.

In de feesttent spelen Boomerang en Ronnie Ruysdael de pannen van het dak. Maar ook onder de luifel kan gedanst worden.  Daar wordt weer een gedeelte ingericht voor de Silent Disco. De muziek is hier niet te horen via de speakers maar op de draadloze hoofdtelefoons. Zet één van de koptelefoons op, kies een kanaal en je eigen feestje kan beginnen. De avond begint om 21:00 uur.