Zaterdag 20 augustus 2022

Zaterdag ochtend 20 augustus

Kinderrommelmarkt

Zaterdag kunnen de kinderen weer vroeg op voor de jaarlijkse rommelmarkt. Tussen 9.00 en 12.00 uur kun je op de straten rondom het feestterrein je winkeltje openen en spullen verkopen voor een aardig zakcentje.

Zaterdag middag 20 augustus

Op ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—ฎ๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ zal ons terrein bomvol staan met festiviteiten! Naast de Koepel Knoepel Zeskamp valt er ook genoeg te beleven voor de kleintjes onder ons!
๐—™๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ท๐˜€๐ŸŽช
De kleintjes kunnen zich op zaterdag vermaken in een echt speelparadijs. Twee verdiepingen hoog, vol met allerlei speelse uitdagingen.
๐—ž๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐Ÿฆ™
In de openlucht – voor onze tent – komt dit jaar een (mobiele) kinderboerderij. Met ezels, geiten, pony’s om te aaien en – voor wie durft – zelfs voeren.
๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—š๐—น๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐˜๐˜๐—ผ๐—ผ๐˜€โœจ
Marieke en Ilse zijn deze zaterdagmiddag DE personen waar je moet zijn voor de leukste en meest kleurrijke creaties op je gezicht.
โžก๏ธHet kinderprogramma is te bezoeken van 14:00 tot 18:00 uur.
โžก๏ธEntree is gratis
Op ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—ฎ๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€ nemen de groepen het in dit finale onderdeel tegen elkaar op voor de enige echte bokaal.
De middag wordt natuurlijk afgesloten en de avond ingeluid met een heerlijke bbq voor de deelnemende groepen. Dit wordt muzikaal begeleid door DJ Dollie en Screever!
Het belooft een gezellige middag te worden met voor ieder wat wils! Hopelijk sta jij op het veld of aan de zijlijn.
โฐ Start spelen vanaf 14:30 uur.

Zaterdag avond 20 augustus

๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐˜‚๐—ฝ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ: ๐—ฃ๐—ฃ๐—  ๐—•๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ ๐—•๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ผ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐Ÿฐ๐˜๐—ต ๐—™๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฟโ—๐Ÿ’™
Een aantal weken geleden maakten we het vrijdagavond programma van de SEN bekend! Vandaag een update over de zaterdagavond, waarbij we kunnen vermelden dat de PPM Band en 2 brothers on the 4th floor Neede op zijn kop komen zetten. ๐Ÿ’ช๐Ÿปโœ…
๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฃ๐—  ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ook wel bekend als โ€˜gezellig, interactief en verrekte goedโ€™ zal de zaterdagavond voorzien van een spetterend optreden met de leukste covers en meezingers.
Volgens de band zelf: We zijn niet de zoveelste hipste/coolste/ubervette/megaflexe coverband. Nee, wij zijn gewoon leuk, gezellig en interactief (en verrekte goed ;-)). We spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. We hebben karaoke, dans-acts, nemen een Ledwall/CO2/confetti mee en vragen daar niks extra’s voor! En -en dit is blijkbaar uniek in deze tijd-: we kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. We hebben geen voorgeprogrammeerde sets en kunnen ons dus aanpassen (en dat doen we ook!). Dit maakt dat het altijd (altijd!) een ongewoon goed en gezellig feest wordt.

๐Ÿฎ ๐—•๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ผ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐Ÿฐ๐˜๐—ต ๐—™๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฟ neemt ons met hun onmisbare sound en bekende hits zoals โ€˜Dreamsโ€™, โ€˜Never Aloneโ€™ & โ€˜Come Take My Handโ€™ mee terug naar de 90โ€™s. Gegarandeerd feest dus!