SEN2020 – Alternatief programma

De kermis dit jaar gaat toch door. Kijk onder aan deze pagina voor meer informatie.

Ondanks dat ons zomerfeest dit jaar niet door kan gaan hebben we toch een alternatief programma voor jullie gemaakt. Het alternatieve programma vind je hieronder. De komende dagen zal deze pagina worden aangevuld met nieuwe alternatieve activiteiten. Hou deze pagina dus in de gaten en let ook op de publicaties via Facebook en Instagram.

Programma

  • Fietspuzzeltocht 2020 (met prijzen!)
  • Fietspuzzeltochten 2017, 2018 en 2019 (zonder prijzen)
  • Woensdag 19 augustus: SEN’76 Guilty Pleasure Playlist
  • Donderdag 20 augustus: SEN’76 Koepel Knoepel Playback Aller Tijden!
  • Vrijdag 21 augustus: SEN’76 Beat of Fridaynight Playlist
  • Zaterdag 22 augustus: SEN’76 Vossenjacht

Fietspuzzeltocht 2020

Al vele jaren wordt er voor elke SEN-week een fietspuzzeltocht gemaakt, zo ook in 2020. Klik hier voor de puzzeltocht van 2020.

De fietspuzzeltocht is ook weer gratis te verkrijgen bij Tabakorie Rona (Oudestraat 6) en het kantoor van de VVV.

De route voert langs mooie plekken, die zelfs voor ervaren fietsers nog onbekend terrein zijn. Onderweg kunnen deelnemers de vragen beantwoorden en noteren. De antwoorden kunnen tot 1 oktober ingeleverd worden bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6. De organisatie stelt drie prijzen beschikbaar. Na 1 oktober worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De lengte van de puzzeltocht bedraagd rond de 35 km.

Fietspuzzeltocht 2017, 2018, 2019

Als onderdeel van ons alternatieve programma zijn ook de fietspuzzeltochten van 2017, 2018 en 2019 te downloaden. De lengte van de puzzeltochten bedragen rond de 35 km. Deze tochten zijn inmiddels wel verjaard (dus je kunt er geen prijzen meer mee winnen) maar zijn nog wel steeds actueel en staan garant voor een mooie tocht door de omgeving. Ook deze tochten zijn gratis te verkrijgen bij Tabakorie Rona (Oudestraat 6) en het kantoor van de VVV. Je kunt ze ook hier downloaden:

Veel fietsplezier!

SEN’76 Guilty Pleasure Playlist

Woensdag 19 augustus 2020

Altijd al willen weten welke Guilty Pleasure kronkel de SEN vrijwilligers zelf hebben? Op woensdag 19 augustus publiceren wij onze Spotify Guilty Pleasure Playlist via Facebook en Instagram! Stiekem meedansen en zingen is toegestaan 😉

SEN’76 Koepel Knoepel Playback Aller Tijden!

Donderdag 20 augustus 2020

Tientallen edities en honderden optredens hebben we met veel plezier voorbij zijn komen. De Koepel Knoepel Playback show staat al jaren bekend om zijn hoge niveau en mooie en ludieke acts. Hoeveel heeft u er gezien?

Deze acts worden elk jaar nauwkeurig beoordeeld door een deskundige jury. Maar nu zijn jullie aan zet! Wie was nou de beste act van de afgelopen jaren?

Alle stemmen zijn gesteld en de finale is bekend. In de voorronde zijn bijna 500 stemmen binnengekomen. Deze stemmen hebben de finale plaatsen bepaald. Tot en met eind augustus kun je nog stemmen op deze finalisten. Mail het nummer van jouw winnaar naar koepelknoepel@sen76.nl. Doorgeven van Jaar.No (b.v. 2020.01) is voldoende. De stemmen uit de voorronde tellen ook mee. In september maken we de winnaars bekend.

De finale uitzending kun je hier downloaden of hieronder als online stream bekijken. Zo kun je kijken wanneer je wilt. Veel plezier met de finale!

 

SEN’76 Beat of Friday Night Playlist

Vrijdag 21 augustus 2020

Een vette playlist met super acts en de beste hits van de afgelopen edities van de Beat of Friday Night! Op vrijdag 21 augustus publiceren wij onze Spotify Beat of Friday Night Playlist via Facebook en Instagram!

SEN’76 Vossenjacht

Zaterdag 22 augustus 2020

Voor alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar organiseert de SEN op zaterdag een originele vossenjacht! Let op dat in verband met COVID-19 opgave verplicht is! Kinderen kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar vossenjacht@sen76.nl om zeker te zijn van deelname. Hou Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie. Veel plezier en succes! Aanmelden kan tot 18 Augustus. Dus doe dit snel! Wij hebben er zin in en graag tot dan!

 

Toch nog kermis in Neede!

NEEDE – Ondanks dat de SEN feesten dit jaar, vanwege de overheidsmaatregelen rondom COVID-19, niet door kunnen gaan hebben de kermisexploitanten gezamenlijk toch nog een kermis weten te organiseren. Dit betekent dat Neede dit jaar toch nog een kermis heeft van woensdag 19 t/m zaterdag 22 augustus!

Toen een aantal weken geleden de maatregelen voor kermissen door de regering werden versoepeld hebben de exploitanten gelijk contact gezocht met de SEN feesten in Neede. Aangezien de SEN feesten dit jaar zelf niet doorgaan is in overleg besloten dat in dit bijzondere jaar de exploitanten zelfstandig een kermis gaan organiseren. Na overleg met de gemeente Berkelland hebben ze hier gisteren goedkeuring voor gekregen.

De kermis ziet er dit jaar wel een klein beetje anders uit. Zo vind de kermis niet plaats op het oude marktplein maar op het muziekkoepel terrein in Neede en de eindtijd is vervroegd van 24:00 naar 22:00 uur. Uiteraard gelden de corona maatregelen ook op de kermis en zijn hiervoor speciale maatregelen getroffen. Voor de rest is de kermis helemaal compleet en net zo gezellig als andere jaren met attracties zoals de zweefmolen, touwtje trek, Skee-Ball, schiettent, draaimolen, Pusher, boksbal, eendjes vangen, de bank, van Gogh’s tekenstudio, Lucky Cranes en de autoscooters! Uiteraard ontbreekt de oliebollen kraam en de suikerspin niet.

De kermis vindt plaats op het muziekkoepel terrein in Neede van woensdag 19 t/m zaterdag 22 augustus. De kermis is dagelijks geopend van 13:00 tot 22:00 uur. Meemaken en erbij zijn!